Fashion&Beauty

Blake Lively bevállalta a szezon egyik legvagányabb trendjét, és istenien állt neki

Blake Lively lenyűgözően sokoldalú stílusa a klasszikus eleganciát és a modern extravaganciát ötvözi. Legújabb szettje is ezt mutatja.

Nyári alapdarab

A nyári hónapok finom könnyedséget hoznak magukkal, és ezt a hangulatot tökéletesen megidézik a lenge, fehér hosszú nyári ruhák. A fehér szín tisztasága és eleganciája találkozik a ruhák laza, lengébb szabásával, ami megadja a tökéletes egyensúlyt a kényelem és a stílus között. Legyen szó egy városi sétáról vagy egy tengerparti piknikről, ezek a ruhák mindig tökéletes választások a meleg időben. Kiegészítve egy pár színes, könnyű szandállal és néhány ékszerrel, ezek a darabok igazán kiemelik viselőjük természetes szépségét és eleganciáját.

Ahogyan Blake Lively magabiztos léptekkel járja a vörös szőnyeget, úgy az utcai stílusával is okozott már jó néhány divatmomentumot. A színésznőt többször láthatjuk lengébb darabokban, és most ő is behódolt a fent leírt trendnek, és felvette a nyár legpraktikusabb és egyben legtrendibb darabját. A hosszú fehér maxiruhákat számos sztár viselte már idén, nem is véletlen, hogy a boltok polcain még mindig ott lapulnak ezek a darabok.

Mutatjuk, hogy hogyan viselte Blake Lively!

Blake Lively több csodaszép nyári darabot bemutatott már, ez a kezeslábas is nagyon jól állt neki. A sztár kedveli a lenge darabokat, így sokszor ilyen könnyed ruhákban kapják le a lesifotósok az utcán.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.