Fashion&Beauty

Blake Lively nagyon meglepte a rajongókat: barna hajjal pózolt Instagram oldalán, és szinte felismerhetetlen így

Ha valakinek már védjegyévé vált a hajszíne, akkor igen meglepődünk, ha drasztikus hajszínváltásra adja a fejét.

Még ez is jól áll neki

Igazán eseménydús Blake Lively élete az elmúlt néhány hónapban, 2022 szeptemberében például bejelentette, hogy a negyedik babájukat várják Ryan Reynolds-szal. Január 27-én pedig úgy tűnt, hogy a színésznő a hajszínét is megváltoztatta: vörösesbarna fürtökre váltotta a jellegzetes arany tincseit – legalábbis azt hittük. A Gossip Girl sztárja megosztott egy szelfit az Instagram sztorijában, ahol szőke helyett vörösesbarna tincsekkel láthatjuk. A frizurája igen retró hatást kelt, terjedelmes hollywoodi hullámokkal és frufruval. Blake Lively megjelenését tökéletesen kiegészítette a vörös rúzs és a barna füstös szemsmink. Mint kiderült, ez valójában nem egy új frizura, hanem egy régebbi fotó, amely a The Rhythm Section című film forgatásán készült. Mindenesetre azt kell, hogy mondjuk, hogy még ez a haj is nagyon jól áll neki!

A színészek igazi átalakuló-művészek, sokszor bevállalnak egy s mást egy-egy szerep kedvéért.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.