Fashion&Beauty

Blake Lively nagyon meglepte a rajongókat: barna hajjal pózolt Instagram oldalán, és szinte felismerhetetlen így

Ha valakinek már védjegyévé vált a hajszíne, akkor igen meglepődünk, ha drasztikus hajszínváltásra adja a fejét.

Még ez is jól áll neki

Igazán eseménydús Blake Lively élete az elmúlt néhány hónapban, 2022 szeptemberében például bejelentette, hogy a negyedik babájukat várják Ryan Reynolds-szal. Január 27-én pedig úgy tűnt, hogy a színésznő a hajszínét is megváltoztatta: vörösesbarna fürtökre váltotta a jellegzetes arany tincseit – legalábbis azt hittük. A Gossip Girl sztárja megosztott egy szelfit az Instagram sztorijában, ahol szőke helyett vörösesbarna tincsekkel láthatjuk. A frizurája igen retró hatást kelt, terjedelmes hollywoodi hullámokkal és frufruval. Blake Lively megjelenését tökéletesen kiegészítette a vörös rúzs és a barna füstös szemsmink. Mint kiderült, ez valójában nem egy új frizura, hanem egy régebbi fotó, amely a The Rhythm Section című film forgatásán készült. Mindenesetre azt kell, hogy mondjuk, hogy még ez a haj is nagyon jól áll neki!

A színészek igazi átalakuló-művészek, sokszor bevállalnak egy s mást egy-egy szerep kedvéért.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Erős hatást gyakorol az agy több, nagy fejlettségű funkciókért felelős részére is, köztük például az összetett döntéshozatalért és a képzelőerőért felelős területekre az ayahuasca tudatmódosító...
Lifestyle
Bár hosszú évek óta parázs viták tárgya az óraátállítás eltörlése, sajnos nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor minden átmenet nélkül egy másik időszámításhoz kell alkalmazkodnunk.
Sztárok
Ugyan ezer és ezer örömöt hordoz a szülővé válás, mégsem biztos, hogy mindig könnyű dolog háromgyermekes apukaként és mellette a karriert is gondozgatva minden téren helyt állni.