Fashion&Beauty

Katalin hercegné édesanyja bomba formában van: Carole rendkívül csinos és fiatalos, a szűk farmer is jól áll neki

Katalin hercegné édesanyja holnap ünnepli 68. születésnapját, amit alig akarunk elhinni. Carole Middleton remek formában van, ráadásul nemcsak fiatalos, de – lányához hasonlóan – rendkívül divatos is.

Nem esett messze az alma a fájától

Katalin hercegné messze földön híres remek stílusáról, azt azonban csak kevesen tudják, hogy nem ő az egyetlen a Middleton-családban, aki keni-vágja a divatot. Vilmos felesége mindig is jó kapcsolatot ápolt a testvéreivel, valamint a szüleivel, főként az édesanyjával, aki bár jóval kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt, tudni lehet róla, hogy lányához hasonlóan jó érzékkel állítja össze a szettjeit. Carole holnap tölti be a 68. életévét, ezt azonban egyáltalán nem mondanánk meg róla: fantasztikus formában van, ráadásul csak úgy sugárzik belőle a fiatalos lendület, ami nem csoda, hiszen rendkívül tevékeny, a mai napig aktívan dolgozik. Nemrég friss fotó készült róla, melynek láttán megint csak bebizonyosodott, hogy Katalin hercegnének volt kitől örökölnie a csodás génjeit. Mutatjuk:

Carole többszörös nagymamaként is megőrizte lelkesedését és vitalitását: ma is aktívan vezeti Party Pieces nevű vállalkozását, melyet még akkor alapított, mikor gyermekei (Katalin, Pippa és James) kicsik voltak.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét sokszor látni hivatalos eseményeken az egyik kedvenc ruhájában, azonban eljön majd az idő, amikor soha többé nem viselheti a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...