Biztos tipp, hogy soha többé ne járjon ki a lábad a cipőből

Katalin hercegné is ezt alkalmazza, azért marad mindig helyén a magassarkúja.

Cipő trükk, amelyet a brit királyi család tagjai is alkalmaznak

Katalin hercegné a királyi etikett betartása végett szinte minden alkalommal ruhát és harisnyát visel a nyilvános megjelenésekkor, szettjét pedig általában egy csodás magassarkúval koronázza meg. Már korábban is elgondolkoztunk azon, vajon hogy marad mindig a helyén a cipője, hiszen mindannyian számtalanszor tapasztaltuk, hogy egy sima, pánt és bármiféle tartás nélküli fazont nem egyszerű bebiztosítani, sokszor kicsúszik belőle a lábunk, ilyenkor szoktunk bosszankodni és azt mondani: "kijár a lábam a cipőből". Mint kiderült, Katalin hercegné tarsolyában van egy szimpla trükk, amellyel eléri, ne kelljen aggódnia a Hamupupőke-effektus miatt.

Harisnya tipp

Katalin igazából egy elég egyszerű trükkel biztosítja, hogy a cipői a helyükön maradjanak. A hercegné csúszásmentes talpbetétet használ, ám nem a hagyományos verziókra kell gondolni. Alapból úgynevezett "kipárnázott" harisnyákkal van tele a gardróbja. A különleges kiegészítőt a John Lewis webshopból bárki megrendelheti, az ára öt font, azaz kb. 1,800 forint, és három színben - fekete, nude, illetve barna - kapható.

Szigorú szabály

Victoria Arbiter, a királyi család bennfentese azt mondta, a protokoll megköveteli a harisnya viselését a nyilvános eseményeken, mindegy, milyen évszak van. Ez Erzsébet királynő egyik szigorú kérése, amit senki nem szegne meg szívesen. Ha arra is kíváncsi vagy, még milyen divatszabályokat szükséges betartaniuk a tagoknak, ide kattintva elolvashatod.

Fotó: John Lewis; leadfotó: Pexels

Oldalak