Barbra Streisand 74 évesen is elképesztő formában van – Elég hiányos öltözékben mutatkozott

Barbra Streisand sosem volt az a tipikus szépség, mégis árad belőle egyfajta nem szokványos erotika. Olyan magabiztos és nőies a kisugárzása, amit még 74 éves korában sem lehet figyelmen kívül hagyni. Most az amerikai W magazin címlapján pózolt kissé hiányos öltözékben, mi pedig legszívesebben megkérdeznénk tőle, hogyan tartja magát ilyen hihetetlenül jó formában.

Barbra ismét címlapon

Az amerikai W magazin ebben a hónapban Barbra Streisand-ot választotta címlaplányának, ami szerintünk sosem igényel különösebb magyarázatot. A fantasztikus hangú szupersztár számunkra a mai napig azt a gondolatot testesíti meg, hogy nem kell neked a legszebbnek lenned, nem baj, ha nem vagy tökéletes, ha igazán akarsz valamit, azt kemény munkával és kitartással elérheted. Az esetlen fiatal lányból így lett Oscar-, Grammy-, Tony-, és Emmy-díjas művész, aki végül az álompasit is bezsebelte.

Álomba illő szerelmi történet

Már több, mint 20 éve él kapcsolatban (18 éve össze is házasodtak) Hollywood egykori legkapósabb és legvonzóbb agglegényével, James Brolin-nal, akivel végre rátalált a nagy szerelemre. „Egy vakrandin találkoztunk. Együtt vacsoráztunk, és én azt hittem, hogy egy szakállas ’favágó-típus’ fog megérkezni, de ő levágatta a haját és meg is borotválkozott. Én meg megkérdeztem tőle: Ki rontotta el a hajadat? Később elmondta, hogy itt zúgott belém. Úgy tűnik, az emberem azt szereti, ha őszinték vele” – mesélte Barbra az első találkozásukról James-szel.

Még több eszméletlen fotó a 74 éves Barbra-ról a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2