Az ősz legnagyobb trendje ez a smink - próbáld ki te is, ha üde tekintetet szeretnél

Nincs olyan nő (és férfi), aki ne lenne oda az idei ősz legmenőbb sminktrendjéért - ezek után pedig nem csoda, hogy minden sztár és szupermodell ilyen sminkben lép fel a vörös szőnyegen idén ősszel.

Extra, szexi és nagyon dögös az idei ősz legmenőbb szemsminkje

A szemhéjtusos sminkelési technikák idén ősszel rendkívül népszerűek: szinte nincsen olyan sztár vagy szupermodell, aki nem ilyen sminkben lépett volna fel az elmúlt hetekben a vörös szőnyegre - a legjobb benne pedig azt, hogy ezt a szemhangsúlyos festést mi is rendkívül könnyen elkészthetjük.

Tulajdonképpen semmi más nem kell hozzá, csak egy precíz és hegyes végű, fekete tus, amivel egy kitámasztott, biztos kézzel egy másodperc alatt meg lehet festeni a szemhéj körüli vonalat - persze, attól függően, hogy mennyire egyszerű, drámai vagy különleges hatást akarsz vele elérni. Remekül illik hozzá a vörös rúzs, a pink szájfény, de a teljesen natúr és matt színű ajkak is remekül kiegészítik, hiszen a fekete szín mág önmagában is nagyon erős hatást kelt.

Ha csak egy perced van összekészülni reggel, bátran próbáld ki ezt a technikát, imádni fogod - amennyiben pedig egy különlegesebb sminkre vágysz, úgy is érdemes a tus után nyúlnod, mert rendketeg különféle technika és megoldás létezik a szemek kiemelésére. Épp ezért most a képgalériánkban össze is gyűjtöttünk nektek többféle változatot, hogy bátran tudjatok próbálganti és kísérletezni a stílusotokhoz, a személyiségetekhez és az arcotokhoz legjobban illő szemhéjtusos vonallal!

Megan Fox

Bár a gyönyörű színésznő szinte teljesen meztelen volt legutóbbi vörös szőnyeges szereplésekor, nemcsak az átlátszó ruhájáról és tökéletes alakjáról beszéltek a divatkritikusok, hanem a rendkívül gönyörű sminkjéről is, melyet Megan személyes sminkmestere, Ash K Holm varázsolt az arcára. A tökéletes alapozás és a teljesen natúr, mattsznű rúzs mellett egy kis halvány aranysznű szemhéjpúder került a színésznő arcára, melyet csupán egy erős tusvonallal hangsúlyoztak ki. Az eredmény egyszerű, de nagyszerű!

Még több dögös szemhéjtusos sminkötletre lennél kíváncsi? Kattints az alább látható képgalériánkba, ahová a szezon legmenőbb szemhéjtusos sminkjeit gyűjtöttük nektek össze!

Kattints a további képekért!

Nincs férfi, aki ne habarodna bele egy olyan nőbe, aki egy sikkesen elegáns műbőrből készült ruhát visel az ősszel. Ennek örömére most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet!

Fotó: Instagram
Leadfotó: KKW Beauty

Oldalak