Az ősz legcsábítóbb újdonságai

Az ősz beköszöntével még fontosabb, hogy jól nézzünk ki, hisz a mindennapjaink felgyorsulnak, sokkal kevesebb idő jut a pihenésre, a relaxálásra. Íme pár szuper őszi újdonság, ami szebbé és divatosabbá varázsol!

A fülgyűrű az új őrület

A Thomas Sabo új, 2013-as őszi-téli kollekciója, a Glam and Soul összesen hét témát variál, és mindegyik középpontjában a szerelem áll - a romantikus, klasszikus és elegáns darabok jelentős része tartalmaz rózsaaranyat. Az ékszerek különlegessége, hogy önállóan és egymásra halmozva is hordhatjuk őket. Várhatóan a szezon egyik kedvence lesz az új őrület: a fülgyűrű ezüst, sárga arany és rózsaarany keretezéssel. A Glam and Soul kollekció részeként a karórák is a tricolor trendeket képviselik.

Őszi szerelem

Az IsaDora Sugar Nails körömlakkjai most az ősz és a tél trendszíneiben ragyogva csábítanak szerelemre. A szezon nagy slágere a matt hatású, szemcsés felületű körömlakk, mely szuper tartós, így akár 7 napig is hibátlan csillogást kölcsönöz körmeinknek. A hypo-allergén formulás lakk szeptembertől kapható, ára 2.290 Ft.

Mesél az elvarázsolt erdő

Törékeny nőiesség, klasszikus elegancia, varázslatos lények és az őszi természet élettel teli energiája - misztikus világba kalauzol minket a Pandora 5 új ékszerszettből álló őszi kollekciója, mely szeptember 2-án került a boltokba. A természet változó szépsége és titokzatossága kel életre a PANDORA új kollekciójában, mely az elvarázsolt erdő világát idézi. A kifinomult és nőies motívumok, formabontó párosítások és színek teszik egyedülállóvá az új kreációkat. A kollekció üveg díszei kézi megmunkálású, egyedi csiszolású olasz muránói üvegből készültek, melyek most a kifutók színeihez igazodva, apró buborékokkal frissültek fel.

Csábító pillák

Az IsaDora új szempillaspirálja, az ALL DAY LONG LASH nemcsak extra hosszúságú pillákat varázsol, tartós, de könnyen le is mosható. Végre egy olyan termék, ami gyönyörűen kiemeli a tekintetet egész nap, nem kenődik el és nem darabos. Az illatanyagmentes, szemészetileg is tesztelt, speciálisan kialakított kefével rendelkező spirál ára 3.790 forint.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!