Fashion&Beauty

A stylist szerint - A legmenőbb őszi stílusok

Egy nőnek az adott életszakaszaiban rengeteg külső elvárásnak kell megfelelnie. Legyen karcsú és csinos, de ne a divat körül forogjon az élete, legyen önálló, de ne túlemancipált, legyen intelligens, és ne fecsegjen feleslegesen, keressen jól, de a férfi számára mégsem zavarba ejtő összeget, legyen jó kedélyű, szórakoztató személyiség, a problémáival azonban ne terhelje környezetét, legyen gondos anya és tüzes szerető.

Az öltözék fontossága

Helytállni ennyi területen, nem egyszerű. De a nő szívós és erős teremtés, mindennel megbirkózik, látszólag zokszó nélkül. De vannak területek, ahol nem érdemes színlelni és álltatni magunkat. Ilyen a párkapcsolat és az öltözködés. Ez utóbbival a külvilág felé kommunikálunk, ez adja az alapját annak az első benyomásnak, láthatatlan energiának, amit másokra teszünk. Minden felvett ruhadarabunknak jelentősége, van, ne gondoljuk, hogy egy egyszerű fekete basic póló ne hordozna magában többlet információt.

Köztudott, hogy a nők többsége az ébredés utáni aktuális lelkiállapota szerint öltözködik. Ha nem érzi magát épp akkor lehengerlően szexinek, hiába szuszakolja testét valami feszes és feltűnő szerkóba, „fulladozni” fog benne egész nap. Van azonban, akinél épp az ellentéte működik, aktuális gyámoltalanságát egy határozott öltözékkel ellensúlyozni tudja, és helyreáll az egyensúly.
Ihletésként, íme néhány menő őszi stílus, amit bátran használhatunk egyéniségünknek megfelelően az önkifejezésre.

Grunge

Bizony vannak napok, amikor semmi nőciset, semmi túlkomponált szettet nincs kedvünk magunkra húzni, csak épp kikapni valami kényelmeset a szekrényből, amely mögött egész nap rejtőzködhetünk. Állásinterjún, szigorú hivatali munkakörnyezetben sajnos nem nézik jó szemmel, de a megterhelő hétköznapok után bocsánatos bűn néha lazítani. A grunge stílus a maga nemtörődömségével, lazaságával a rocker és hippi életérzések ötvözete, azt sugallva, hogy viselője fittyet hány a külvilág véleményére. A rajzfilmfigurás pólók, a kockás ingek, a bőr- és farmerdzseki, a Converse és a dr. Martens bakancs elengedhetetlen, ikonikus kellékei a vérbeli grunge stílusnak, de a leleményesebbek tűsarkakkal, kalappal és bohém kiegészítőkkel formálhatják a megjelenést saját egyéniségükre.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...