Ezt neked is látnod kell: 40 millió forintba kerül a világ legszebb bőröndje

Hivatalosan is megválasztották a világ legszebb bőröndjét, melynek az ára annyira borsos, hogy könnyen vehetnénk belőle egy újépítésű ingatlant is az egyik nagyvárosban!

Hihetetlenül szép, de megfizethetetlenül drága

Szemet gyönyörködtető, viszont megfizetethetlenül drága – majdnem 40 millió forintba kerül – a világ hivatalosan is megválasztott legszebb bőröndje, melyet a „hagyományoktól” eltérően idén nem egy olyan felkapott márka készített el, mint a Chanel, a Louis Vuitton, az Hermés vagy a Goyard, hanem egy igazi párizsi kultusz márka, melynek neve egyet jelent az időtlenséggel, az eleganciával és a magas minőséggel.

Az Au Départ francia márkáról van most szó, mely 1834-ben nyitotta meg a kapuit az alapító tagok, Ernest & Paul Bertin tetvérpáros segítségével. A márka már a kezdetektől fogva a professzionális, kemény támlájú bőröndöket részesíti előnyben, ezért talán nem is meglepő, hogy az idei kollekciójukból választották ki a világ jelenlegi legszebb bőröndjét.

Kíváncsi vagy rá, hogy pontosan hogyan is néz ki és milyen extrákat tartalmaz a 40 millió forintos bőrönd? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk neked!

Fotó: Au Départ Paris

Oldalak

  • 1
  • 2