Ezek a dolgok különböztetik meg az átlagos nőt az igazi hölgytől

Érdemes őket észben tartani.

Átlagos nő vs igazi hölgy

Néhányan úgy gondolják, hogy a divatban nem létezik olyan, hogy etikett, hiszen a 21. században élünk, amikor a nők már köztudottan azt viselnek, amit akarnak - legalábbis a legtöbb kultúrában. Vannak azonban íratlan szabályok, melyek igenis megkülönböztetik az átlagos csajokat az igazi hölgyektől, és bár apróságoknak tűnnek, mégis sokat jelenthetnek, főként, ha az első benyomásról van szó. Összeszedtük a legfontosabbakat, amikből tanulhatunk.

Hamis dizájner darabok

Nem kell, hogy az összes pénzed elköltsd valami nevetségesen drága dizájner táskára, viszont ha nem engedheted meg magadnak az eredetit, akkor sem opció egy hamisítvány beszerzése. Akinek kicsit is jó szeme van a divathoz azonnal kiszúrja a replikát, amivel máris csökkentheted a pozitív első benyomás esélyét. Válassz inkább magas minőségű darabokat, amik elérhető áron vannak, nem szükséges, hogy egy híres tervező neve lógjon rajtuk. Ez a szabály érvényes az ékszerekre és egyéb kiegészítőkre is.

Divatbakik

Egy igazi hölgy sosem viselne például oversized pulóvert (csak azért, mert kényelmes) vagy túl szűk rövidnadrágot. Pontosan tudja, hogyan hangsúlyozza stílusát a megfelelően kiválasztott darabokkal. Különféle buggyos, laza nadrágok sem találhatóak a gardróbjában, az öltözködése nagyon kifinomult, és mindig odafigyel arra, hogy a testalkatához passzoló ruhákat válasszon.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: 123rf

Oldalak