Arcápolás, ahogy még sohasem csináltad! Ezt a módszert imádni fogod!

Unod már, hogy esténként órákat töltesz a tükör előtt, de reggelre mégis olyan a arcbőröd, mintha semmit sem csináltál volna vele? Szerencsére ennek most vége, nemrég ugyanis egy új termékcsalád érkezett hazánkba, aminek használatával minden nap olyan ápolt lehet a bőröd, mintha csak épp akkor jöttél volna a kozmetikustól. (x)

Már itthon is kapható

A praktikus szépségápolási eszközökre szakosodott svéd FOREO céget egy szakértőkből álló agytröszt alapította azért, hogy okos, professzionális módszereket kifejlesztve feladják a leckét a szépségiparnak. A LUNA™ bőrápoló és az ISSA™ szájápoló eszközeikkel világszerte több, mint 70 szépségápolási és technológiai díjat kapó svéd szépségápolási vállalat sorra hódítja meg a világot és most végre Magyarországon is üdvözölhetjük őket.

De mi lehet a titok?

A teljesen új bőrápolási módszert kínáló LUNA™ termékcsalád titka a T-Sonic™ (bőrbe hatoló hangfrekvenciás) pulzálásban rejlik, ami az egyedülálló, lágy szilikon pontokból álló kefefelületen keresztül eljut a bőr mélyebb rétegeibe és kíméletesen tisztít. A pulzálás elősegíti a szennyeződés, felesleges faggyú és smink maradványok eltávolítását, a bőrápoló termékek gyorsabb felszívódását.

A LUNA™ puha szilikon rendkívül higiénikus, pompás érzést kelt a bőrön. Minden olyan tisztítóval, géllel és krémmel használható, mely nem érdes, szemcsés állagú. A LUNA™ eszközök ráadásul 100%-osan vízállóak, egyetlen töltéssel több mint 300 használatra elegendőek, nem kell bennük kefefejet cserélni, mindemellett pedig 2 éves korlátozott és 10 éves minőségi garancia is jár hozzájuk.

A bőrápolás új generációja - LUNA 2™

A LUNA™ 2, a LUNA™ termékcsalád már 2 perces használattal sugárzó, fiatalos arcbőrt varázsol. Használja reggel és este. A LUNA™ 2 a tisztításon felül, a bőröregedés látható nyomait csökkentő, fiatalító funkcióval is rendelkezik. 12 sebességgel kényelmesen, hatékonyan használható, 4 bőrtípushoz szabva 4 változatban kapható: kombinált, normál, zsíros és érzékeny bőrre.

Mély, mégis kíméletes tisztítás - LUNA™ mini 2

Tisztább, ragyogóbb, egészségesebb bőrt ígér már 3 nap alatt a minden bőrtípusra használható egyedülálló szilikon pontokkal rendelkező stílusos szépségápolási eszköz, a LUNA™ mini 2. Mindennapos használatával olyan élményt nyújt, mint egy kis arckezelés. A pórusok kitisztulnak és megszabadulnak a pattanást okozó szennyeződésektől. 5 különböző színben kapható.

A Douglas Parfümériákban ráadásul még több FOREO termék közül választhatsz, úgy mint a díjnyertes LUNA™ play; az ISSA™ szájápoló eszközök vagy az IRIS™ szemmasszázs készülékek.

Kellemeset a hasznossal!

Párosítsd a FOREO professzionális LUNA termékeit kedvenc Douglas-os Focus bőrápolóddal, így biztos lehetsz benne, hogy az értékes hatóanyagok maradéktalanul felszívódnak a bőrödbe. A Douglas sajátmárkás Focus termékei között minden bőrtípus megtalálhatja a számára legmegfelelőbb arcápolót. A termékpalettán számos bőrradír, hidratáló krém, arc-és szemmaszk, valamint különböző szérumok és gél állagú ápolók közül válogathatunk.

A FOREO termékei kizárólag a Douglas Parfümériákban és a douglasshop.hu oldalon vásárolhatók meg.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!