Fashion&Beauty

Nem mindegy, hogyan készíted fel a bőrödet a hideg hónapokra: erre figyelj az arcápolásnál ősszel

Ősszel különös gondot kell fordítani az arcápolásra, érdemes az extrém nyári igénybevétel után, de még a tél kezdete előtt elkezdeni regenerálni a bőrt.

Miért fontos?

A nyár emlékeivel együtt a barnaságunk is megkopik októberre és előbukkannak az arcon a napkárosodás jelei: látványra is szárazabb a bőr, apró ráncok keletkeznek, a meglévők pedig elmélyülhetnek és a makacsabb pigmentfoltok is feltűnőbbé válhatnak. A kinti hideg és a benti meleg kontrasztja tovább terheli a bőrünket, a fűtési szezon elindulásával ráadásul a levegő légszennyezettsége és szárazsága is nő, amely újabb stresszfaktor lehet az arc számára. Megfelelő ápolással azonban halványíthatjuk a nyár negatív nyomait, és felkészíthetjük bőrünket az újabb kihívásokra.

arcápolás nő fürdőszoba

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...