Fashion&Beauty

Nem tudod, mi kell a bőrödnek? Alakítsd ki az arcápolási rutinodat szakértők segítségével!

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket. Ezt hirdetve indítják el 2022. novemberében a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák ún. Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nem csak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti.

A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei átadással további négy nyitása várható.

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

Ahhoz, hogy egy olyan nagyívű átalakítási program, mint a Kulcs Quality Program, hosszútávon is sikeres maradjon, fontos, hogy olyan koncepció mentén haladjon előre, amit mindannyian a sajátjuknak tudunk érezni – ehhez a bőrápolást választották.

Ma már jól tudjuk, hogy az első és legfontosabb lépés a saját bőrünk minőségének megismerése. A személyre szabott bőrápolási rutin kialakítása persze nem egyszerű, legalább annyira összetett feladat, mint egy önismereti tréning. Sokszor már a bőrtípusok megállapítása is feladja a leckét, a bőrhibák felismerése és korrigálása pedig szélmalomharcnak tűnhet, a különböző hatóanyagokról és azok kombinálásáról már nem is beszélve. Szerencsére azonban nem vagyunk segítség híján, amikor a tudatos bőrápolás elsajátításáról és a személyre szabott rutin kialakításáról van szó.

Egy patikában csakis megfelelő szakképzettséggel, komoly hatóanyagismeretekkel rendelkező személyek dolgozhatnak, és a bőrápolás egy olyan terület, ahol behatóbb kémiai ismeretek nélkül, azaz szakdolgozóink nélkül, nem tudnánk építkezni.

A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót így velük közösen építik. Ehhez kapcsolódóan egy olyan belső, bőrápolási szakmai program vette kezdetét a Kulcs Quality Patikáknál az elmúlt időszakban, amelyben gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei: a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a partnereik.

„Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki. Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak” – mondta dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete.

Természetesen a koncepció nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsék. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartják, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudnak segíteni.

Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a patika sok esetben a vásárló első olyan pontja, ahol kapcsolatba lép az „egészségüggyel”. Azonnal elérhető segítséget náluk mindig kapnak a betérők, és sosem mulasztják el, hogy jelezzék azt, amikor már orvoshoz kell fordulni.

Nagy öröm számukra, hogy a koncepcióban partnereik lettek a legismertebb, legelismertebb dermokozmetikai márkák is, akik sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető DERMO ROADSHOW-hoz. A sajtótájékoztatón résztvevő márkaképviselők hasonló örömüket és jövőbeli szakmai együttműködésüket fejezték ki.

  • Félix Melinda, Key Account Manager, Bioderma
  • Végi Ádám, Key Account és Trade Marketing Manager, Vichy, La Roche Posay, CeraVe (Loreál)
  • Riba Zoltán, területi képviselő, valamint Schubert Éva, vezető tréningmenedzser, Uriage, Apivita

+1: Lénárd Eszter, vezető termékmenedzser, PLANTHÉ (Simply You Hungary), mint a Bőrápolási Szakértő Patikák koncepció egyik szakmai partnere.

A DERMO ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK november 2-30. között várja a bőrápolási tanáncsaink és válogatott termékeink iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online!

ONLINE JÁTÉK NOVEMBER 2-30. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu

A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény:

  • 2 személyes wellness hétvége a balatonalmádi Hunguest Bál Resortban
  • További nyeremények:
  • 10db 50 ezer Ft értékű dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva
  • 10db Kulcs Patikák arctörölköző
Leadfotó: Happy Family/KULCS Patikák

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.