Fashion&Beauty

Ilyen gyönyörűek voltak a sztárok az Aranyélet 3. évadának bemutatóján

Utolsó évadához érkezett a magyar sikersorozat. A premieren is a Miklósi család vitte a prímet.

Minden rohad, ami fénylik

Tegnap este hivatalosan bemutatták az Aranyélet harmadik és egyben befejező évadának első részét. A 2015-ben indult, magyar televíziós sorozat, a finn Helppo elämä (magyarul: Könnyű élet) remake-je, az HBO Magyarország harmadik szerializált remake-sorozata a Társas játék és a Terápia után. A siker évek óta töretlen: hazánkban milliók követik a Miklósi család fényűző, ám bűnös életét, de Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Macedóniában, Romániában, Szerbiában és Szlovéniában is hatalmas sikere van a sorozatnak.

A díszbemutatón valamennyi megszokott és új szereplő végig vonult a vörös szőnyegen. A főszereplők, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó mellett azonban egy fontos karakter mégsem tűnt fel: Hollós Endre. A nézők egyik legnagyobb kedvenceként emlegett Endre bája sorsa továbbra is rejtély. Azt viszont most megmutatjuk, miben lejtett végig a premieren a többi sztár.

Lapozz, mutatjuk a fotókat!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.