Fashion&Beauty

Angelina Jolie felvette a legszebb blézert, amit valaha láttunk: ez a krémszínű darab maga a csoda, minden nőnek jól állna

Angelina Jolie a hollywoodi sztárok között igazi emblematikus egyéniségnek számít, hiszen nem csupán színésznőként, de divatdiktátorként is inspirálja az embereket világszerte – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nemrég magára öltött egy gyönyörű, vintage blézert, ami pillanatok alatt rajongói nagy kedvence lett.

Lenyűgöző stílusa időtálló

Angelina Jolie kiváló ízlése több okból is kiemelkedő: megjelenésével minden esetben önbizalmat sugároz, emellett legyen szó bármilyen eseményről, mindig sikerül megtalálnia az alkatához és személyiségéhez legjobban passzoló darabokat. Továbbá figyelmet fordít a legapróbb részletekre is, és gondosan kiegészíti kreatív szettjeit kifinomult kiegészítőkkel – éppen ezért nem túlzás azt állítani, hogy időtálló stílusával azon kevés hollywoodi sztárok táborát erősíti, akik nemcsak követik, de diktálják is a divatot. Legutóbb egy káprázatos, vintage Chanel blézerben hívta fel magára a figyelmet, ami olyan pompásan mutatott rajta, hogy egyszerűen nem mehetünk el mellette szó nélkül. Galériánkban megmutatjuk, milyen bámulatosan festett a világhírű színésznő:

Angelina Jolie évtizedek óta igazi divatikonnak számít: megjelenése mindig elegáns, ugyanakkor egyszerre bevállalós és izgalmas, ami jól tükrözi egyedi személyiségét.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie búcsút intett ikonikus barna tincseinek, s visszatért ahhoz a hajszínhez, amivel utoljára a 90-es években hódított.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage
Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.