Fashion&Beauty

Hullik a hajad? Ezt az 5 dolgot teljesen zárd ki az életedből!

Ha vékonyszálú a hajad, akkor jobb ha megfogadod ezeket a tippeket a jövőben. Sajnos az ilyen típusú tincsek sokkal sérülékenyebbek is, így érdemes odafigyelni több dologra is az életedben.

Ezeket a dolgokat ne tedd!

A vékonyszálú haj már sokszor sérülékeny állapotban van, és extra löketet igényel, ezért fontos, hogy készítsünk egy tervet arra, hogyan fogjuk ápolni. Sajnos néhány napi hajápolási szokás többet árt, mint használ. A szokásos frizurák, hajmosási rutinok és még az étkezési szokások is hatással lehetnek a tincseidre, és a hajhullás mértékére. De ez még nem minden, mutatjuk, mi minden van rá hatással, amiket jobb, ha elkerülsz!

Stressz Tudjuk, hogy könnyű mondani, hogy ne stresszelj, de nem véletlenül szerepel ott mindenhol ez a szó. Ugyanis ha valaki sokat idegeskedik, az hatással van szinte mindenre a szervezetében. Ez hajhulláshoz is vezethet, és ha a stressz és a kortizolszint továbbra is emelkedik, korpásodást, fénytelen hajat, alvási nehézséget és akár emésztési problémákat is okozhat. Összpontosíts a stressz enyhítésére. A természetben eltöltött idő, légzéstechnikák gyakorlása, vagy akár napi 10-15 perc jóga is segíthet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....