Fashion&Beauty

Angelina Jolie 26 év után újra felvette a legikonikusabb szettjét: sokkal gyönyörűbb volt most, mint akkor

Angelina Jolie legújabb outfitje lehet, hogy neked is ismerős.

Ami bevált, az bevált

Tegnap a színésznő egy anya-lánya randevúra 18 éves gyermekével, Zaharával a New York-i Lincoln Centerben, és ennek során újraalkotta az egyik emlékezetes vörös szőnyeges megjelenését a '90-es évekből. A hétköznapi kirándulás alkalmával Angelina egy fekete bársonyköpenyt rétegzett egy gyöngyházszínű selyemruhára, amely szinte pontos mása volt annak a ruhának, amelyet az 1997-es Cable Ace Awards-on viselt. Akkoriban Angelina Jolie egy hasonló köpenyt terített a vállára, alatta pedig egy földig érő lila selyemruhát viselt.

Mutatjuk!

Tegnap Angelina Jolie már felvillantott egy igazán egyszerű, de annál nagyszerűbb fekete outfitet, de még jobban imádtuk azt a divatpillanatát, ami ezután következett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....