Fashion&Beauty

II. Erzsébet ki nem állhatta Katalin egyik kedvenc cipőjét: a hercegnének tilos volt viselnie ezt a lábbelit az uralkodó jelenlétében

Hiába számít stíluskirálynőnek, ha II. Erzsébetnek nem tetszett rajta valamilyen ruhadarab vagy kiegészítő, Katalinnak tilos volt azt viselnie a királynő jelenlétében.

Szigorú szabályok

Katalinba képtelenség belekötni, hiszen mindig a legtökéletesebb formáját hozza, minden szabályt betart, a megjelenése pedig egyszerűen hibátlan. Jogosan gondolhatnánk, hogy II. Erzsébet sem talált benne semmilyen kivetnivalót, ami nagyrészt igaz is, ám az öltözködését illetően volt egy dolog, amit a néhai uralkodó ki nem állhatott – történetesen a hercegné egyik kedvenc lábbelijéről van szó. Őfelsége kijelentette Vilmos nejének, hogy amikor találkoznak egymással, eszébe se jusson felvenni az általa megvetett cipőt, Katalin pedig természetesen nem bújt ki a szabály alól. És hogy melyik az a lábbeli, amit II. Erzsébet ennyire nem szívlelt? Galériánkban eláruljuk:

Persze a királyi családhoz való csatlakozása óta egyszer-egyszer azért Katalinnal is előfordult, hogy szembe ment a protokollal – mint korábban megírtuk, van egy szabály, amire rendre fütyül.
Kattints a további képekért!

Ma ünnepli 41. születésnapját az imádott Katalin hercegné, akire kétségkívül nagy meglepetések várnak, hiszen férje, Vilmos igyekszik minél különlegesebbé varázsolni számára ezt a napot – bár az is igaz, hogy volt idő, amikor a herceg csúnyán befürdött a feleségének szánt ajándékkal.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.