A tökéletes szoknya, amely minden alkatú nőnek jól áll

Nagy kedvenc, amely a következő szezon sláger darabja lesz - fogalmazhatnánk úgy is, hogy kötelező darab a gardróbunkban.

Visszatér az A-vonal

Nagy sláger lesz idén nyáron a visszatérő A-vonalú szoknya. A legjobb benne, hogy bármilyen típusú alkatod van, bátran viselheted, hiszen a klasszikus stílusú, extra nőies fazon a kényes részeket elfedi, az előnyöseket pedig kihangsúlyozza. A lágyan leomló anyag vékony derekat varázsol, miközben elrejti a csípő, a fenék és a comb apró hibáit, sőt, attól sem kell félnünk, ha háromfogásos vacsira készülünk benne. A következőkben mutatunk pár dögös ötletet, hogy tudod legsikkesebben kombinálni ezt a változatot.

Jöhetnek a pasztellek

Kombináld a hosszabb fazonú verziót például egy világos farmeringgel, körömcipővel vagy akár egy western stílusú bokacsizmával - igaz, a fesztiváloknak idén még búcsút intünk, de ha bulizni mennél, tökéletes opció lehet.

Merészebb vizeken

Az A-vonalból is van mini változat. Szerencsére pont a nyári szezonban tarol majd újra ez a ruhadarab, így bátran viselhetjük a rövidebb verzióját.

A fekete ebből is alapdarab, de jöhet az élénk és a mintás

A fekete mindennel kombinálható, elegáns és visszafogott. Ráadásul ápol és eltakar, ha szükséges. Számos alkalomra viselhető, attól függ, mivel kombinálod. Színek tekintetében a nyár a sötét és a pasztell mellett természetesen az élénk mintákat és különleges árnyalatokat is beengedi, így nyugodtan kísérletezhetsz.

Ruhaként is tökéletes

Az A-vonal ruha formájában is megállja a helyét, a férfiak ráadásul értékelni fogják a kacér, igazán nőies megjelenést. Válassz akár rövidebb vagy hosszabb fazont, a romantikus és nőies hatás nem marad el.

Fotók, leadfotó: 123rf

Oldalak