Fashion&Beauty

A Londoni Divatnapok sztárja egy szegedi lány volt

A Londoni Divathét az egyik legrangosabb esemény a szakmában. Közismert tény, hogy mennyire nehéz bekerülni a divatélet legmeghatározóbb rendezvényére, mint kiállító, bemutató. Ilyenkor a nagy magazinok főszerkesztői, divatszerkesztői, sztárok stylistjai, nemzetközi divatbloggerek és buyerek is a meghívottak között vannak.

Kezdő tehetségek és profik

Azok a legtehetségesebb fiatal tervezők akiket a szakmai grénum kiválaszt, a Londoni Divathét Fashions Finest Show-ján ismertethetik meg alkotásukat. A FFS hidat képez a kezdő tehetségek és a LFW profi, befutott kiállítói között.

A szegedi lány meghódította Londont

Lengyel Leonáról korábban már írtunk, és most a fiatal tehetség egyedüli magyarként volt jelen angol, afrikai, spanyol, brazil dizájnerek mellett a Fashions Finest Show-n. A rendezvény célja a feltörekvőben lévő fiatal tehetségek támogatása. Leona luxuskendőivel már eddig is sok sikert aratott a Pure London kiállításon is. Munkájának különlegessége, hogy kézzel festi a legjellemzőbb vonásokat selyemre, majd a legkiválóbb digitális technikát alkalmazva születik meg a kendő. A szivárványszínű különgleges kiegészítőkön a Léna művésznév jelzi az egyedi alkotást és a dizájner kézjegyét.

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...