A legvagányabb szépségkirálynő az óceán színeiben pompázik

A tengerek és óceánok élővilága mellett a gyönyörű kék és zöld színek is megihlették idén a designereket, így a hazai divatszféra képviselői is számos ,,vizes" darabot alkottak.

Deep Ocean - A természet hangulata

A CsermakDesign új minikollekciója, a Deep Ocean a természet hangulatát és védelemre szoruló diverzitását idézi. A főbb színek: a menta, a zöld és a fehér, melyek a „vadvilágot”, a természetet, különösen a mély tengerek hangulatát szimbolizálják. Egy ilyen kiegészítő garantáltan egy kis frissességet varázsol a legforróbb nyári napokra is!

Szenvedély és ártatlanság

A népszerű és igen tehetséges Meska-alkotó lookbookjának modellje Semmi-Kis Tünde, a legvagányabb magyar szépségkirálynő, aki amúgy motoros kaszkadőrként dolgozik. Tünde 2005-ben a Miss World Hungary győztese, 2006-ban pedig a Miss Európa szépségverseny résztvevője volt. Határozott és szenvedélyes kisugárzása jól ellensúlyozza az ékszerek pasztell világának ártatlanságát.

Letisztult vonalak

A márkára jellemző geometrikus formák ebben a kollekcióban is visszatértek, mivel a tervező fontosnak tartja a letisztult vonalak használatát rohanó világunkban. A maga egyszerűségében tökéletes minden darab, hisz a letisztult vonalvezetés és a modern formák mégis valami örökérvényűt fogalmaznak meg.

Könnyű kombinálhatóság

Az új ékszerek is könnyen kombinálhatóak bármilyen mintás, egyszínű, sötét vagy világos ruhával egyaránt. Az anyaghasználat (könnyűfém, balsa fa) pedig biztosítja, hogy viselésük kényelmes és egyszerű legyen.

A különleges fotósorozatot Frohmann Ágnes készítette, míg a tündéri smink Turbucz Mara munkája.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!