A legszebb sminktippek decemberre - Tündökölj te is az év utolsó hónapjában

Itt a december, ezzel pedig hivatalosan is megkezdődött az adventi szezon. Az év legszebb hónapjában azonban nemcsak az otthonunkat öltöztethetjük ünnepi hangulatba, hanem magunkat is. Ezekkel a csodás sminktippekkel pedig te is garantáltan ragyogni fogsz!

Arany, ezüst és bronz

Ne csak a város fényei ragyogjanak, hanem mi is! A hangsúlyos szemek az idei téli sminktrendek alappillérei, a metálos szemhéjpúderekkel pedig nem nyúlhatunk mellé egy romantikus vacsorán, vagy egy karácsonyi partin. Barna szemekhez az arany, kékhez az ezüst, míg zöldhöz a bronz árnyalat passzol a legjobban, azonban ezt a szabályt most egyáltalán nem muszáj betartani. Sminkeljünk inkább az ékszereinkhez vagy a ruhánkhoz a változatosság kedvéért, a hatás pedig biztosan nem marad el!

Ragyogó fehér a szemzugba

Ezzel az apró trükkel nemcsak, hogy fénylő és nagyon elegáns hatást érhetünk el, hanem még a szemünket is sokkal nagyobbnak mutatja. Szerezzünk be egy enyhén csillámos fehér szemhéjpúdert, és vigyük fel a szemzughoz. Alulra csak vékony csík formában, de a szemhéjon bátrabban is használhatjuk. Kiegészíthetjük akár más színekkel összedolgozva, de egy szexi tusvonalhoz is szuperül mutat.

Fotók: aelida.com, stylesixty.com, alux.com, makeup.allwomenstalk.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!