A legjobb lábbelik havas napokra

A havazás sajnos egyet jelent azzal, hogy a csizmánk gyakran beázik, fáznak a lábujjaink. Most összegyűjtöttük a legtrendibb és legmelegebb lábravalókat, amik a legnagyobb télben is helytállnak.

Hótaposók
Ha kényelemre és melegségre vágysz, akkor egy hótaposó lehet számodra a legideálisabb választás. Idén a klasszikus fekete és fehér színek a legdivatosabb választások, ám azzal számolj, hogy a fehér gyorsan koszolódik, míg a feketén az út sózása látszik meg. Nagy kedvencünk az ezüstös Tamaris darab, ami nemcsak csúszásgátlós talppal rendelkezik, de a csatos megoldásnak köszönhetően remekül lábformához igazítható a hótaposó mérete.

Gumicsizma
Ha félsz, hogy beázik a cipőd és megfázol, de nem szeretnél hótaposót venni, hisz a legnagyobb havazáskor is törekszel a trendiségre, akkor vegyél fel egy csinos gumicsizmát, ami biztosan nem ázik be és a bélelt verziók még melegen is tartják a lábaidat. Választhatsz mókás, színes darabokat is, amik egy kicsit feldobják a szettedet vagy az elegánsabb összeállításokhoz válassz bőrszerű, fekete darabokat.

Rövid szárú csizmák
Ha nem szereted a magas, hosszú szárú csizmákat és hótaposókat, akkor az alábbi darabok lesznek az ideálisak. Választhatsz csinos és elegáns gumicsizmát vagy egy bájos bokáig érő darabot is, de akár a szőrmével díszített lábbelik is jó megoldásnak bizonyulhatnak. A sportosabb darabok közül akár még a bokszcipőre hasonlító darabot is találhatsz.

Színek, minták és szőrme
Ha unod az egyszínű darabokat, akkor bátran válassz mintás, színes, bélelt vagy szőrmével díszített darabokat is, hisz idén ezek is nagyon trendik. Arra azonban ügyelj, hogy ezek a különlegesebb darabok is passzoljanak az outfitedhez, színben harmonizáljanak az összeállítással.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!