Fashion&Beauty

A legikonikusabb bobfrizurák a sztárvilágból

Idén újra visszatért a bobfrizura, mely a sztárok körében is nagy népszerűségnek örvend. Következzenek a legikonikusabb félhosszú frizurák!

Jennifer Lawrence és Alexa Chung

Az Éhezők viadalának sztárja a filmben még hosszú, barna hajjal hódított, de a premiereken már egy félhosszú, melírozott bobfrizurával jelent meg. Az angolok divatguruja, Alexa Chung laza és kissé fiús stílusáról is ismert, de állig érő, lazán hullámos haja változatlan maradt az évek során.

Ciara és January Jones

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A vadócabb, punkosabb verzió kedvelőinek Ciara féloldalas frizuráját ajánljuk, melyet az izgalmas színátmenet tesz még különlegesebbé. A Mad Men színésznője, January Jones az elegancia híve, így a vörös szőnyegen mindig a klasszikus megoldásokat választja.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....