Fashion&Beauty

7 ruhadarab, amit felejts el, ha randira mész

Randi előtt minden nő azon aggodalmaskodik, hogy mit vegyen fel, amiben csábító, de mégsem túl kihívó, ami kényelmes, de mégsem túl slampos. Következzen pár tiltólistás darab!

Miniszoknya

A falatnyi szoknyákat jobb ha elfelejtjük a randikon, hisz hiába dögös ez a darab, egyrészt kényelmetlenül fogunk benne feszengeni, másrészt könnyen túl sokat mutathatunk magunkból egy-egy óvatlan mozdulattal. A fenékvillantás pedig inkább kiábrándító, mint szexi.

Magassarkú

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A hiperszexis lábakat varázsoló magassarkút is felejtsük el, ha nem tudunk benne magabiztosan közlekedni, hisz a csetlés-botlás elég hervasztó lehet. Másrészt arra is készüljünk fel, hogy a randi könnyen úgy alakulhat, hogy sétálnunk kell, ami egy 10 centis tűsarkúban nem túl kényelmes.

Túl sok csipke

Egy diszkréten csipkés és dögös darab teljesen jó választás lehet, ám a teljesen csipkés darabokat felejtsük el, hisz egyrészt nem vagyunk nagymamák, másrészt könnyen túlöltözöttnek tűnhetünk.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Joe Biden visszalépésével Kamala Harris esélyt kapott arra, hogy ő legyen a befutó a novemberi elnökválasztáson. Most a párjával nagy fordulatot vesz az életük, aki mindenben támogatni fogja.
Lifestyle
Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.
Sztárok
Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox, ami egy újabb évaddal debütál.