Fashion&Beauty

A kozmopolita New York - Street style

Rengeteget hallani a nagyobb városok köré épült divatkultuszról, ahol nem csak követik, de teremtik is a divatot. Megannyi nő álma, hogy ők is abba a milliőbe tartozzanak, amelyik létrehozza a trendeket. Sorozatunk első részében a nagy alma forgatagába kalauzolunk el téged!

Az egyik talán leghíresebb divatikon, aki a nagy alma nevével már szinte egybeforrt, az a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw. A stylistok által gondosan összeválogatott merész, néha bohókás, olykor megannyi tüllel vagy brossal díszített ruhák hűen tükrözik egy átlag New York-i ruhatárát. Nem csoda, hogy a készítők átdolgozva, de újrakezdték a sorozatot.

Colorblocking
New York már évtizedek óta megannyi nemzetiség otthona is egyben, így nem csoda, hogy ez az utcán is visszaköszön. Pontosan ennek a sokszínűségnek köszönhetően egy vérbeli New York-i nem riad vissza a különböző színek kombinációjától sem. S milyen jól teszik, mivel nem csak a szemünkre, de így tavasszal a kedvünkre is jobb hatással van. Hiszen ki ne örülne a szivárványnak eső után?

Különböző anyagok kombinációja
Nem riadnak vissza a különböző anyagok használatától sem, sőt ha ez még nem lenne elég, még előszeretettel kombinálják is őket. A hűvösebb napokon a szőrme igazi szükségletnek számít, hiszen melegen tart a még kicsit zimankósabb időben is. Bátran lehet kombinálni őket akár egy bőrnadrággal is, illetve aki elég merésznek érzi magát, akár egy színesebb darabbal is gazdagíthatja a ruhatárát.

Stíluskavalkád
Ha azok táborát erősítjük, akik nem ragadnak meg egyetlen egy stílusnál, s élvezzük a különböző, első látásra talán eltérő trendeket, akkor csak kövessük a New York-i nő példáját! Elsőre talán nem is vesszük észre, de a kettő az egyben párosítás nem is olyan rossz dolog.

Kalapmánia
Az idei divatban igen trendinek számít a széles peremű kalapok hordása. Mindegy milyen színben vagy éppen peremméretben választunk, egy olyan napon kiváló választás, amikor nem volt időnk hajat mosni és fodrászkodni.

A New York-i férfi
Ha New York, akkor azért nem szabad szó nélkül elmenni a férfi nem mellett sem. A street style fotókon többnyire az elegáns, öltönyt vagy zakót viselő férfiak mosolyognak vissza ránk. Jellemző a halvány tónusú színek, illetve a különböző sálak, mint kiegészítők használata, ami egyedivé teszi a megjelenésüket.

Képek: Pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!