A 6 legikonikusabb frizura

Egy jól kiválasztott frizura kiemelheti arcunk szépségét, könnyen kezelhető és időtállóan divatos. Lássuk a 6 legikonikusabb frizurát!

Egyszerű és nagyszerű

A hollywoodi hullámokként is ismert, '40-es éveket idéző frizura még mindig hódít, hisz ez a nőies haj remek választás lehet az elegancia kedvelőinek. A bob frizura a '20-as évekhez köthető, ám a laza, játékos és kissé kislányos megoldás még napjainkban is a legkedveltebb vágások között van. A méhkast idéző konty az Álom luxuskivitelben című, Audrey Hepburn film népszerűségének köszönhetően lett kedvelt, de a vintage kifinomultságot kedvelő hölgyek a mai napig viselik.

Modern

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A fonott frizurák sem mennek ki a divatból, hisz már az ókorban is népszerűek voltak a tincsek csavarásából és keresztezéséből létrejövő frizurák. A fiúsabb stílust kedvelők számára a rövid haj lehet már évtizedek óta a befutó, hisz ez nemcsak praktikus viselet, de az arcot is remekül kiemeli. A rétegesre vágott, beszárított haj Farrah Fawcett népszerűségével lett igazán kedvelt, de a visszafogottabban beszárított stílust képviseli például Jennifer Aniston is.

Fotók: allwomenstalk.com, allw.mn

Oldalak

Szólj hozzá Te is!