Fashion&Beauty

Sokat változtak - így néznek ki ma a 90-es évek legnagyobb szupermodelljei

Cindy Crawford, Claudia Schiffer és a többiek. 30 éve ők voltak a kifutók nagyágyúi, és még mindig hihetetlenül jül néznek ki. Mi a titkuk?

A 90-es évek legnagyobb szupermodelljei

Amikor ma valaki kimondja a szupermodell szót, legtöbben Gigi Hadid vagy Kendall Jenner neve jut eszünkbe. Nem feledkezhetünk meg azonban népszerű elődeikről, akik a legnagyobb divatbemutatókon vonultak végig a kifutókon, és a legnevesebb magazinok címlapjairól köszöntek vissza. Ők azok, akik említésre méltó karrierre tettek szert, és még mindig érdemes őket mutogatni. Épp ezért, a következőkben megmutatjuk, hogy festenek az "eredeti", 90-es évek szupermodelljei mostanság.

Cindy Crawford A modellek jönnek és mennek, páran talán "ki is kopnak" a szakmából, de ha valakinek a neve generációkon át fennmaradt, az Cindy Crawford. Karrierje egy 1986-os Vogue címlappal indult, népszerűsége pedig azóta is töretlen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.