9 mintás felső a hétköznapokra

Idén sem mentek ki a divatból a különböző feliratokkal, képekkel díszített pólók. Ezek a darabok egy farmerhez vagy akár egy szűk szoknyához is kiváló választások lehetnek, nem beszélve arról, hogy így akár az állatok vagy éppen a zene iránti imádatunkat is kifejezhetjük.

Feliratok
Idén is divatosnak számítanak a feliratokkal díszített felsők. Számos változat létezik, így könnyen kiválaszthatjuk a pillanatnyi állapotunknak megfelelőt is. Ha inkább imádatunkat fejeznénk ki ilyen módon egy-egy város iránt, akkor sem lesz nehéz dolgunk a megfelelő darab felkutatásában.

Állatmánia
Szereted az állatokat? Mondd el a pólódon keresztül. A boltok polcain rengeteg olyan nyomott mintás pólót találhatunk, amik különböző állatokat ábrázolnak, így nyugodtan megmutatjuk ezen a ruhadarabon keresztül is, hogy épp macska vagy kutya pártiak vagyunk-e.

Zenefanatikusoknak
De nem csak a határtalan állatszeretetünket fejezhetjük ki egy-egy nyomtatott pólón keresztül, hanem kedvenc bandák vagy épp zenei stílusunk egy-egy nagy alakjával díszített darabot is választhatunk, hiszen ezek a rockos felsők most igazán divatosak. Ha nem találunk olyat, ami az ízlésünkhöz megfelelően passzolna, akkor ha kedvünk tartja csináltathatunk akár egy személyre szóló darabot is. Csak kedvencünk fényképe kell hozzá, amit bármikor rányomtathatunk egy-egy megunt pólónkra.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!