Fashion&Beauty

6 téli manikűrötlet, amelyek tökéletesen mutatnak a rövid körmökön

Sokunk számára a manikűr hangulata az évszaktól függ. Különösen télen hajlamosak vagyunk a sötétebb színeket és mintákat választani, mint például a bordó, a sötétkék vagy a szürke.

Stílusos téli manikűrök

Függetlenül attól, hogy melyik irányba indulsz el, érdemes megjegyezni, hogy a téli manikűrt nem kell hosszú körmökön viselni ahhoz, hogy lenyűgözően nézzen ki. Számos módja van annak, hogy rövid körmökön is mutatós, és stílusos manikűrt érj el. Kattints a galériára és mutatunk néhány divatos, téli körömtrendet, amelyekből inspirációt gyűjthetsz!

Nincs szükség bonyolult körömművészetre a lenyűgöző hatás eléréséhez. Ez a mani is bizonyítja, hogy egyetlen szín a megfelelő árnyalatban – ebben az esetben egy szuper csillogó ezüst – egyszerű, de mégis látványos.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Byrdie

Nem baj, ha nem rajongsz a Valentin-napért! A kapcsolati állapotodtól függetlenül, a szerelmesek napja tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy egy kis romantikát csempéssz a manikűrödbe.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...