6 kámea ékszer - Vintage kiegészítők

A kámea ékszerek igazi klasszikusok, amik mindig visszatérnek a modern formák mellett, hisz a bájos és finom darabok egy egyszerű összeállítást is romantikusabbá tudnak varázsolni.

Fülbevalók

A klasszikus fülbevalók közül még ma is beszerezhetünk olyat, mely klipszes, így azok is viselhetik, akiknek nincs átlőve a fülük. Ezek a darabok egy-egy vintage blúzzal vagy ruhával mutatnak a legjobban. Az ékköves, csillogós darabok már kellően modernek, így akár egy trendi fekete ruhához is felvehetjük őket.

Díszes kacsók

A gyűrűk és a karkötők között is találunk olyanokat, melyek formavilágukkal, színűkkel vagy a felhasznált alapanyagaikkal kissé elütnek a kámea stílusától, mégis összhangot tudnak képezni. A hétköznapokra tökéletes lehet egy ilyen kiegészítő, hisz remekül feldobja a blúz-farmer összeállításokat.

Micsoda dekoltázs

Egy kivágottabb ruhát is fel tud dobni egy nyakék, melyet nem csak a gyöngyök, az élénk színek, de a kámeák is feltűnőbbé tehetnek. Egy ilyen ékszerrel remekül kiemelhetjük az előnyös részeinket, hisz minden tekintet a dekoltázsunkra szegeződik.

Fotók: ggpht.com, allwomenstalk.com

Elszíneződnek vagy kopnak az ékszereid? Itt a megoldás!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg másokkal is, vagy nyomj egy lájkot!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!