Fashion&Beauty

5 farmertrend, ami rendkívül népszerű lesz ebben a szezonban

A 2024-es farmertrendek terén hatalmas változás várható. Köztudott, hogy a farmer minden kapszula gardrób alapját képezi. Ez egy sokoldalú szövet, amely szinte mindenhez passzol, az idei szezonban teljesen új irányt vesz, és nemcsak a nadrágot, hanem minden egyéb ruhadarabot is érint, amely farmerből készül.

2024 új farmertrendjei

Amellett, hogy idén köszönthetünk néhány új farmertrendet, fájó búcsút kell intsünk a szűk farmereknek és a mom fit farmereknek is. Ha szeretnéd felfrissíteni a ruhatáradat, kattints a galériára és mutatjuk, hogy melyik farmerekre érdemes idén beruháznod!

Kivágott farmer A szaggatott és kivágott farmerek idén rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Még Valentino és Stella McCartney is szívesen viseli ezeket a darabokat. Natalie Robinson stylist azt tanácsolja, hogy a kivágott farmert idén bomberdzsekivel és magassarkúval viseljük, ezzel igazán stílusos lesz a megjelenésünk. A szaggatott farmerek mellett idén divatos lesz a rácsos nadrág is, amit úgy kell elképzelni, hogy négyzethálóként van kivágva, a lyukak pedig akár valamilyen egyedi díszítést kaphatnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Woman and Home

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.