40 fölötti nők, akiket érdemes követni stílus inspirációért - Instagram-oldalakkal

A divat nem ér véget 40 évesen. A negyedik X után ugyanolyan stílusosak és dögösek maradhatunk, mint előtte, csak meg kell találni a korunknak megfelelő ruhadarabokat, melyek passzolnak az ízlésünkhöz, dekoratívak és fiatalossá tesznek. Mutatunk öt olyan nőt, akik büszkén viselik a 40 pluszt, és valódi stílus inspirációkként szolgálnak.

Tamu McPherson

Tamu McPherson Olaszországban él, ami talán egy kicsit önmagában magyarázat a remek stílusára. Kedveli a merész, élénk árnyalatokat, melyek kiemelik adottságait, nála ritkábban látunk neutrális színeket és nagyon minimalista szetteket. Tudja, hogyan hangsúlyozza előnyeit, és hogyan maradjon fiatalos 40 fölött is. Érdemes követni.

Linda Fargo

Nem leszel New York egyik legbefolyásosabb luxusáruházának, a Bergdorf Goodmannek divatigazgatója, ha nem tudsz felmutatni egyet s mást, ami a stílust illeti. Linda Fargo outfitjeire elég csak ránézni, hogy kiderüljön, vérében van az ízlés, és nagyon ritkán hibázik. Ő az időtálló alapdarabok mestere, outfitjeit pedig ezekből szereti összerakni egy kis csavarral.

Paula Sutton

Szofisztikált, kicsit régies, nagyon klasszikus, vintage. Így lehetne jellemezni Paula Sutton gardróbját és Instagram-oldalát, melyhez hozzájárul gyönyörű és mediterrán otthona, lenyűgöző környezettel. Az 50-es éveiben járó nő divatikonná nőtte ki magát a tavalyi karantén hónapok alatt, amikor naponta kápráztatta el követőit jobbnál jobb posztjaival. Inspirációnak tökéletes.

Oldalak

  • 1
  • 2
Címkék: