Fashion&Beauty

Ez a szezon kedvenc táskája: elkapkodják a boltokból

Az őszi szezon legnagyobb divattrendjei között a letisztult, szokatlan formájú táskák kerülnek előtérbe, amelyek különlegessé tesznek bármilyen szettet.

A szezon kedvenc táskatrendje

Az idei őszre a geometrikus táskák válnak a legnagyobb divattrenddé, és már most láthatjuk, hogy ezek a stílusos darabok mennyire meghatározóvá válnak a mindennapi viseletben is, nem csak a kifutókon. Ez a stílus hosszú idő óta létezik a divatvilágban, de a 2023-as őszi szezonban különösen domináns szerepet kap. Az ilyen típusú kiegészítők számos formában és méretben elérhetők, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához illő darabot. A legnépszerűbb formák közé tartoznak a négyzet, a háromszög, a gömb és az ovális alakú táskák, amelyek egyedi és futurisztikus megjelenésükkel vonzzák magukra a tekinteteket.

Mutatjuk is kicsit közelebbről ezt a trendet!

Az egyik legnagyobb előnye a geometrikus táskáknak az, hogy könnyedén kombinálhatók a különböző stílusokkal. Az egyszerű, letisztult vonalak és formák lehetővé teszik, hogy ezek a táskák kiegészítsék a legkülönfélébb öltözékeket. Egy elegáns koktélruha vagy egy hétköznapi farmer outfit egyaránt tökéletesen passzol hozzájuk. Emellett a geometrikus táskák nagyszerű módjai annak, hogy egy egyszerű öltözéket feldobjunk és egyedi stílust adjunk hozzá.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.