Fashion&Beauty

Ezt kérd a körmösödtől legközelebb: a leggyönyörűbb nyári körömtrendek 2023-ban

A 2023-as trendek nem kifejezetten a visszafogottságot veszik alapul, kedvelik a különleges, extravagáns stílust. Nincs ez másként a csodaszép nyári körömtrendekkel sem.

2023 nyári körömtrendek

Talán nyáron mind kissé bevállalósabbak vagyunk körmeinket tekintve, bátrabban kísérletezünk élénkebb színekkel, mintákkal, díszítéssel. Hiszen ki ne imádná a tengerparton fotózni kövekkel díszített manikűrjét, vagy éppen csodálni, ahogy a neon árnyalatok szinte világítanak napbarnított kezének körmein? Igen, a nyár nem a nude színek évszaka, bár a visszafogottabb hölgyek is találhatnak kedvükre valót az idei nyári körömtrendek kavalkádjában. Mutatjuk a legszebbeket!

1. Színes francia Ha unod már a klasszikus francia manikűrt, de nem szeretnél teljesen színes körmöket, könnyedén ötvözheted a kettőt. Dobd fel néhány színes árnyalattal francia végeidet és máris igazán nyáriassá varázsolhatod visszafogott, hétköznapi manikűröd!
Kattints a további képekért!

Sok nő jár rendszeresen manikűröshöz, de azok, akik nem vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat sokszor otthon kísérletezgetnek. A szerencse az, hogy a 2022-es év legnagyobb körömtrendjeivel bátran elszórakozhatunk otthon is, mivel nem komplikált mintákról van szó.

Leadfotó: Pexels, forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...