Fashion&Beauty

Öltözz úgy, mint egy sztár! Észrevétlenül köszöntött be az új szezon

Fel sem ocsúdtunk a nyári szabadságból, észrevétlenül lopódzik be az ősz a napjainkba, és veszi át az irányítást a ruhatárunk felett (is). Amíg mi a fürdőruhánk kiválasztásával bíbelődtünk, ha a pántokra és bugyifazonokra szakosodó tekintetünket a tengerentúlra vetjük, azt láthatjuk, hogy a sztárok megelőlegezve a következő hónapok hazai látványát, már az ősz trendjeiben róják az utcákat. Aki lemarad, az kimarad? Nézzük, hogyan tudunk gyorsan átnyergelni az új szezon fazonjaira a sztárok gardróbjából ellesett összeállításokkal!

Vissza az iskolapadba!

Már tavasszal is láthattuk, de őszre csúcsosodik ki igazán a mellények reneszánsza. Nők és férfiak egyaránt bátran öltözhetnek elit egyetemek diákjainak, teniszklubok tagjainak, ez most a geometrikus, mintás újragondolásban lesz igazán aktuális. A ’90-es évek retrója más téren is jelen van, ahogy nyáron a – nemes egyszerűséggel haspólónak nevezett – crop topok uralták a trendeket, úgy a hidegebb hónapokban ezek hosszított változatai, a kettészelt midi ruhák. Ezeket akár oldalzsebes nadrággal is viselhetjük őket, hűvösebb napokon szűk pólóra cserélve, inspirálódhatunk Gwen Stefani korai megjelenéséből, de a TLC tagságának ruhatára is újra naprakész, elég egy pillantást vetnünk Hailey Bieberre.

Ha már a retrónál tartunk, a ’70-es évek darabjai évek óta velünk vannak újragondolt változataikban, így idén is. A bővülő szárú nadrágok, bő fazonok, egyenes szárú farmerek uralják a szezont, utóbbi akár makulátlan, akár szaggatott verzióban is nagyon divatos. Nézzünk szét itt, hogy megtaláljuk a sajátunkat: https://answear.hu/m/levis, és Emily Ratajkowski stílusa máris a miénk.

Tökéletes női farmernadrág

Színek mindenek felett

A hűvösebb hónapok beköszöntével megszokhattuk, hogy az utcai színvilág mintha fekete-fehér filtert kapna, hiszen télre gyakorlatilag eltűnik a tarka utcai forgatag, és fekete télikabátok serege vonul helyette. A fekete persze sosem megy ki a divatból, de idén maradnak velünk a nyár után is az élénkebb színek, ezúttal a túlméretezett, illetve a kötött ruhák, pulóverek formájában. Narancs, kék, zöld és legfőképpen a rózsaszín lesz a divatos opció, viszont a levendula sem köszön el még a tavaszi bemutatkozása után, ahogy ezt a női ruházat az Answear.hu-n is példázza.

Rózsaszín női pulóver

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Döbbenetes időutazáson vett részt Ivancsics Ilona. A színésznő visszatért Gazdagrétre, ahol a Szomszédok című ikonikus teleregényt forgatták. A korhű kellékekkel készült fotósorozat azért is...
Sztárok
A RTL-en feltűnő zsűritagok nem tették zsebre, amit kaptak a színésztől. Szabó Győző anno szerepelt is a műsorban.
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...