Fashion&Beauty

2021-ben ez lesz a legtrendibb frizura - mutatjuk, hogy viseld

Idén ez lesz a befutó.

Nehéz kérdés

Új év, új trendek - idén a frufru hódít majd, ami a hajdivatot illeti. Ha úgy döntesz, hogy frufru-t vágatnál, nincs könnyű dolgod. Lehet, hogy nem tudtad, de számtalan fajtája létezik. A frufru ma már nemcsak annyi, hogy az első tincseket a homlokra simítva egyhosszban levágod. Szexi, kislányos, rendezett, bohókás verziók is léteznek, ahogyan számos fajtát megkülönböztethetünk az ápolás igénye szerint is. Egyes verziók minden nap legalább negyed órát igényelnek, még van, amit szinte fésülni is felesleges.

Érdemes szakembernek megmutatni, milyen verziókkal szimpatizálsz, hiszen nemcsak az kell, hogy tetsszen, hanem az is, hogy jól álljon. Márpedig nem minden verzió ajánlott mindenkinek.

A sima, egyenes frufruból hármat is mutatunk összeállításunkban. Íme, az első verzió, ahol nincs kiszárítva, vagy szögegyenesre vágva, mégis egységes. A szálak kicsit rendetlenül állnak, természetes állapotban.
Kattints a további képekért!

Durva, mit tud a smink

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A mosogatógép tablettáknak nem csupán a mosogatás során vehetjük hasznát: számos módon lehetnek segítségünkre a háztartás körüli feladatokban, éppen ezért érdemes belőlük minél többet tartani otthon.
Sztárok
Udvaros Dorottya modellként tűnt fel a 2024-es párizsi olimpia formaruha bemutatóján. A Femcafe interjút is csinált vele, ahol természetesen megkérdeztük, milyen hatással van rá az, hogy távoznia...
Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.