Fashion&Beauty

Nemcsak egy lesz a menő! Ezek a hajszínek hódítanak 2020-ban

Mindenki találhat kedvérevalót a legdivatosabb árnyalatok között.

Új év, új én

Az új év kezdetével mindenki szeret komolyabb változtatásokba is belefogni mind lakásunkat, kapcsolatainkat, mind pedig külsőnket illetően, hiszen az év eleje remek alkalom arra, hogy belekezdjünk életünk gyökeresebb megváltoztatásába. Ilyenkor a motivációt sem kell keresni, hiszen egy-egy fogadalom bőven elég, hogy kitűzött terveinket megvalósítsuk. A hajszínváltást senkinek sem kell bemutatni: megtetszik egy adott árnyalat, eldöntjük magunkban, hogy szeretnénk kipróbálni, aztán végül nem igazán jutunk el a megvalósításhoz a félelem miatt, hogy milyen lesz vagy hogy fog állni az új frizura. 2020 elején azonban érdemes lesz váltani, hiszen rengeteg olyan szín jön divatba, amelyek közül mindenki megtalálhatja a nekivalót.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?