Fashion&Beauty

Hagyd örökre magad mögött őket – Ezek voltak 2019 legborzasztóbb trendjei

Akadt pár fura dolog az idei divat terén.

Fura trendek

A 2019-es év nem szűkölködött divatos darabokban: a leghíresebb tervezők idén is kitettek magukért, és bemutatták legújabb kollekcióikat. Sajnálatos módon azonban az utcai divat nem mindig a kifutókat követi, hanem útjára indul számos fura – és valljuk be – borzalmas trend is, ami egyeseknek megtetszik, így egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, végül pedig másságuk miatt meghódítják a bevállalósabbak szívét. Természetesen a szolidabb vásárlóknál vannak olyan darabok, amelyek kiverik a biztosítékot: akadnak ilyen bikinik, ruhák és rövidnadrágok is, amelyekhez nagyon bátornak kell lenni, hogy valaki a kosarába tegye őket. A következő oldalon galéria nyílik, ahol visszatekintünk az idei év legemlékezetesebb trendjeire!

Lapozz a következő oldalra a képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.