Fashion&Beauty

Mutatjuk 2017 legnagyobb rúzstrendjeit - Vadító ajkakkal hódítunk majd

Hamarosan itt az új év, szóval nemcsak a fogadalmak kitalálásának van itt az ideje, hanem annak is, hogy megnézzük, hogyan fogunk sminkelni jövőre, legalábbis a legújabb trendek szerint. Mi pedig ezt már meg is tettük, úgyhogy megmutatjuk, milyenek lesznek a legdivatosabb rúzsok 2017-ben!

Kéttónusú és ombre ajkak

A jövő év legkülönlegesebb trendje egyértelműen a kéttónusú rúzstechnika, aminek a lényege, hogy az egyik ajkunkat egy kicsit más árnyalatúra festjük. De persze, az ombre hatás is kihagyhatatlan lesz, és be kell vallanunk, nekünk nagyon tetszenek az átmenetes megoldások, főleg a pink-narancs kombó! Egy buliban biztosan nagy sikerünk lesz vele!

Merész színek

Az biztos, hogy 2017-ben nem kell visszafognunk magunkat, legalábbis, ha a rúzsunkról van szó, ugyanis a legdivatosabbak az élénk sminkek lesznek. Legyen szó akár narancsról, vibráló pinkről vagy akár még plasztik hatású halvány kékről is, biztos, hogy szuper trendik leszünk. Már csak elég merésznek kell lennünk ahhoz, hogy bevállaljuk őket!

A következő oldalon még 2 szuper trendet mutatunk!

Fotók: elle.com, pinterest.com, instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...