Fashion&Beauty

Erre voltatok kíváncsiak 2016-ban – Kiderült, mi foglalkoztat minket, nőket a külsőnkkel kapcsolatban

Nagyon izgalmas volt végignézni, mik voltak az idei legolvasottabb cikkek idén szépségápolási témában, milyen kérdések foglalkoztattak titeket - és minket is - leginkább. Mik érdekelhetnek ma egy nőt a külsejével kapcsolatban? Vajon a frizurája az? A ráncai? A sminkje? Most minden kiderül.

Érdekelt titeket, milyen sminkbakikat követhettek el

A legtöbb nő legfeljebb az anyukájától vagy a barátnőitől tanulja a sminkelést, esetleg a neten található videókból, éppen ezért bármennyire is biztos kézzel végezzük a dolgot, mégsem vagyunk profik. Előfordulhatnak kisebb bakik, amit a halandó ember nem vesz észre, de a hivatásos sminkesek azonnal kiszúrnak. Megmutattuk, mire kell odafigyelni, hogy elkerüljük a sminkbakikat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?