Fashion&Beauty

Szerinted ki volt a hazai divatgála legjobban öltözött sztárja? - Szavazd meg te

A 11. Fashion Awards-on 8 kategóriában hirdettek győztest az év női és férfi modelljétől kezdve egészen az év divattervezőjéig. Mi most bevezetnénk egy 9. kategóriát is: a gála legjobban öltözöttjét. A díjat pedig az kapja majd, akit ti megszavaztok.

Menyhért Alíz

Az év női modellje díj győztese (Axente Vanessát is túlszárnyalta a szavazáson) egy USE unused szettben érkezett.

Odett

Polgári nevén Polgár Odett egy Nanushka ruhában érkezett, mi pedig nem győzzük dicsérni extra cuki, fonott és kontyos frizuráját.

Baczay Dalma

A világot körbeutazó, legnagyobb divatmárkákkal közreműködő modell mindössze 16 éves, de ezt nem mondanánk meg róla erre a képre ránézve. A fehér midiruha csodásan kiemelte Dalma szépségét.

Ha kíváncsi vagy, milyen ruhát viselt Kozma Orsi és Iszak Eszti, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.