Fashion&Beauty

A magyar pasik megmutatták, tudják ők, hogyan kell öltözködni – Sármosabbak voltak, mint a Story Gálán

A Story gála sikere után (ahol az urak igencsak kitettek magukért), most az idei Fashion Awards díjátadó estjén kápráztattak el minket a hazai urak stílusérzékükkel. Azt kell mondanunk, ilyen trendinek még nem láttuk őket. Mutatjuk, mire gondolunk.

Vastag Csaba

Az énekes sokszor hibázik, most azonban szerencsére nem esett át a ló túloldalára. A fekete zakó éppen annyira volt feltűnő, hogy az még az ízléses határán belül maradjon.

Rácz Gergő

Az énekes zeneszerző azon túl, hogy egy napot sem öregedett – komolyan, van valami receptje? - , elég jól nézett ki szürke zakójában és színes vászonnadrágjában.

Puskás Peti

A The Biebers frontembere iskolásfiúnak öltözött a gálára, és jól tette, mert Petinek nagyon jól áll ez a stílus. Különösen tetszett a zakó alá vett retro állatmintás ing.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.