Fashion&Beauty

2013 legtrendibb táskái a kifutókról

Legyen szó kicsi, nagy, mintás vagy egyszínű táskákról, mindannyian élünk-halunk értük. Nem csak az összeállításainkat dobják fel, de az önkifejezés eszközeiként is szolgálnak. Lássuk, mik 2013 tavaszának legnépszerűbb kiegészítői!

Mini táska
A közelgő meleg évszak legdivatosabb trendjének a mini táskák ígérkeznek. Hordhatók kézben, vállon vagy akár derékon és még háton is. Új és klasszikus formákban, színekben is megjelentek ezek a bájos kiegészítők a 2013-as tavaszi kollekciókban, bátran lehet válogatni.

Tote táskák
Az idei tote trend legnépszerűbb darabjai a közepes és nagyméretű, kényelmes és tágas táskák, főleg négyszögletes alakban, melyek felül nyitottak és vastag füllel rendelkeznek. Nagyon praktikus darabok, mivel minden belefér, így irodai vagy iskolatáskának is használhatjuk.

Clutch
Ez a típus nem fog egyhamar kimenni a divatból, 2013-ban a legkülönbözőbb méretekben és formákban jelentek meg a kifutókon ezek az elegáns kiegészítők. Hétköznapokon és nívósabb eseményeken is bátran hordhatjuk őket.

Légy kreatív!
Idén a designerek igen szabadjára engedték a fantáziájukat. Több nagy márka is szokatlanabbnál szokatlanabb kiegészítőkkel rukkolt elő, az egyedi darabokat kedvelők nagy örömére. Az biztos, hogy ezek a bolondos táskák minden figyelmet magukra vonzanak, bátran lehet próbálkozni.

Plasztik
Az átlátszó táskák minden kétséget kizáróan újra a szezon egyik legdivatosabb kiegészítői, minimalista design és elegancia jellemzi őket. A bátrak, akik végig mernek lejteni az utcákon ezekben a darabokban, idén rengeteg színből és fazonból válogathatnak.

Kontraszt
A kontrasztos színek, főleg a fekete és fehér párosítása 2013-ban a táskák terén is hódít. Legyen szó mintás vagy egyszínű, csíkos vagy pöttyös darabról, a monokróm tavasszal mindenképp telitalálat. Megfelelő kiegészítő munkához, színházhoz vagy a hétköznapi szettek izgalmasabbá tételéhez.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.