Fashion&Beauty

Csináld magad: Egyedi nyakék kristályokkal

Mi dobhatna fel jobban egy csinos inget vagy egy vidám koktélruhát, mint egy mutatós nyaklánc? Ha te is szeretnél egy egyedi darab gazdája lenni, akkor készítsd el az alábbi, kristályokkal díszített ékszert!

Hozzávalók
- újságpapír
- toll
- olló
- bőr
- kristályok
- ragasztó
- gyöngyök
- tű
- hímzőfonál
- szövet

Elkészítés
1. lépés
Célszerű az egyik nyakláncodat az újságpapír és a toll segítségével körberajzolnod, de akár érzésre is kikísérletezheted, hogy mekkora nyakéket szeretnél.

2. lépés
A kivágott sablon alapján vágd ki a bőrből is a nyakék alapját, amire majd később a gyöngyöket és a kristályokat ragasztani fogod. A hasított bőr azért lehet jobb választás, mert erre jobban tapad a ragasztó, mint a fényes felületű műbőrre.

3. lépés
Netről is rendelhetsz mutatós köveket, de akár egy ásványboltba is érdemes benézned. Leginkább a lap alakúra vágott és formázott kövek mutatósak, de akár egyéb gyöngyökkel, szövetdarabokkal is díszítheted az alapot, csak a fantáziád szabhat határt a lehetőségeidnek. Ezután találd ki a nyakék elrendezését.

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...