10 sápadt, porcelánbőrű sztár

Úgy érzed, hogy soha nem tudsz lebarnulni? Hiába jársz szoliba, sőt néha még napozol is, egyszerűen hófehér marad a bőröd? Íme 10 sztár, aki akár modern Hófehérke is lehetne, olyan sápadt a bőre, mégis szexi.

Csak leégni tudnak, barnulni nem!

Szőke haj, kék szem és hófehér bőr - Amanda Seyfried még a Mamma Mia! több hónapig tartó, görögországi forgatásán sem tudott lebarnulni, ám a csúnya piros foltok folyton kísértették a szép színésznőt. Híresen sápadt és érzékeny bőrű Anne Hathaway is, aki rengeteget strandol, mégis egyre sápadtabb. Ha porcelánbőr, akkor Cate Blanchett sem maradhat ki a felsorolásból, hisz a színésznő megjelenéséhez hozzátartozik a jeges megjelenés és a fehérség.

Hófehérkék

Valószínűleg a Fanning-lányok sem lesznek egyhamar egy bronzosító kampány arcai, hisz a mesébe illő fehér bőr, a szinte fehéres szőke haj és a jégkék szem a család egyik sajátossága. Jaime King imádja a fehér bőrét, ezért a bájos színésznő, mindig kihangsúlyozza az eleganciát és finomságot hangsúlyozó vonását, mely a régi idők báját idézi. Kate Bosworth nem csak eltérő színű szemeivel vonja magára a figyelmet, de a színésznő szereti kihangsúlyozni hófehér és hibátlan bőrét.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

  • 1
  • 2