10 dolog, amit tuti nem tudtál a Szex és New York Carrie-jéről

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen képtelenek vagyunk megunni a Szex és New York-ot. A szerkesztőségben van Miranda, Charlotte és Samantha is, de Carrie-ért mindannyian rajongunk. Következzen most 10 érdekesség az őt alakító Sarah Jessica Parker-ről, amit biztosan nem tudtál.

1. A Carrie-akta

Sarah Jessica Parker először nem akarta elvállalni Carrie szerepét, mert nem érezte igazán magáénak a karaktert, sőt egyáltalán nem értette Carrie cipő- és vásárlásfüggőségét. S.J.P. azért sem akarta elvállani a később világhírnevet hozó szerepet, mert félt, hogy mi lesz a családjával és a karrierjével, ha egy 10 évig futó tévésorozatban vállal szerepet. Később a férje, Matthew Broderick vette rá a színésznőt, hogy mégiscsak bújjon Carrie bőrébe.

2. Csak semmi magamutogatás

A vallásos családból származó Parker kikötötte, hogy nem hajlandó meztelenkedni a kamerák előtt, így a négy lány közül egyedül az ő szerződésében volt kikötve, hogy nem vállal pucér jelenetet.

3. A fekete ruha

Sarah Jessica Parker igazi különc, ami az öltözködését illeti, s ezt mi sem támasztja jobban alá, mint az, hogy az esküvőjén egy fekete ruhában vonult az oltárhoz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!