Újdonságok őszre - Tökéletes megoldások vitaminhiány és száraz bőr ellen

Ősszel a kedvezőtlen időjárásnak köszönhetően bőrünk könnyen kiszáradhat, kevesebb zöldség és gyümölcs fogyasztásával pedig az immunrendszerünk is gyengülhet. Nézzük, milyen termékeket érdemes beszereznünk szeptemberben, hogy mindezeket elkerüljük!

Kezeljük hatékonyan a bőrszárazságot

A hideg, száraz időjárás miatt bőrünk hidratáltsága csökken, így sarkunkon a bőr megvastagodhat, kirepedezhet, ami egyrészt kellemetlen érzés, másrészt esztétikailag sem szép. A lábak áztatása és bőrradírozása után használjunk hidratáló lábápoló terméket. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém összetevői hatékonyan csökkentik a bőr megvastagodását és nedvességgel látják el a száraz vagy nagyon száraz bőrt. Aquaporin technológiája révén mélyen hidratálja a talp bőrét, és használatával már 4 nap után javulás tapasztalható. A krémezés után éjszakára húzzunk fel egy vastag pamut zoknit, így reggelre lábfejünk garantáltan bársonyos érzetű lesz.

Oldalak

Fashion&Beauty
A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.
Utazás
1977. szeptember 21-én Bukaresttől 55 kilométerre zuhant le egy Tu-134-es Malév-repülőgép. A tragédiában összesen 32 ember veszett oda - a teljes személyzet is -, a katasztrófát egy ideig mégis...
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...