Szabadulj meg a visszértágulattól!

A lábon jelentkező kidudorodó, kékes visszerektől nem csak az orvos segítségével szabadulhatunk meg, de a természetes módszerek és táplálékkiegészítők is segíthetnek a megelőzésben és kezelésben.

C-vitamin

Nem csak az immunrendszerünk erősítésében, de a visszerek kezelésében is hatékony a C-vitamin, ami mellé nem árt flavonoidokat is szedni, hisz ezek segítik a felszívódást. Az adagolás szerint napi kétszer 500 mg C-vitamint és 250 mg flavonoidot vigyünk be a szervezetünkbe.

E-vitamin

A napi kétszer 250 mg mennyiségben fogyasztandó E-vitamin a C-vitaminhoz hasonlóan javítja a vérkeringést, erősíti ez erek és hajszálerek falát.

Ázsiai gázló

A visszérkezelés egyik leghatékonyabb gyógynövénye az ázsiai gázló, ami javítva a vérkeringést, erősíti az erek közötti kötőszöveteket és védelmezi az érfalak rugalmasságát. A terhesség alatt nem alkalmazható növényből naponta háromszor 200 mg kivonatot használjunk.

Fekete áfonya

A jótékony hatású áfonya ezen probléma orvoslásában is segítségünkre lehet, ezért naponta háromszor 80 mg-ot vigyünk be tabletta formájában is.

Vadgesztenye

Az ázsiai gázló mellett a másik legismertebb gyógynövény a vadgesztenye, melyből remek krémeket készítenek, melyek gyulladáscsökkentő hatással bírnak, csökkentik a duzzadást, gátolják a folyadék felgyülemlését. A jótékony hatású növényt akár 500 mg-os kivonatként is alkalmazhatjuk.

Fotó: jacquelinegum.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.