Újra indul a nagysikerű pályázat! Kreatív ötleteid most több milliót érhetnek

A Richter Gedeon Nyrt. kezdeményezésének keretében olyan újszerű, megvalósítható ötleteket kíván támogatni, amelyek az oktatás és kutatás, gyógyítás, gyógyszerészet, egészségügyhöz kapcsolódó ismeretterjesztés területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy színvonalához, fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hoznak a hétköznapokban. (x)

Megvalósulásra váró ötletek

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. A Richter Gedeon Nyrt., a Richter Anna Díj zsűrije és a közönség által legjobbnak ítélt ötleteket díjazza, kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt, megmutatja azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosít számukra, és segíti megvalósulásukat.

Folytatódhat a sikerszéria

A 2018 októberében indult kezdeményezés első éve nagy sikerrel zárult. Az öt díjazott projekt megvalósulásának folyamatát, eredményeit bemutató sajtóeseményén a Richter Anna Díj második évadának megnyitóját is ünnepelték a résztvevők. A díj öttagú zsűrije egyetértett abban, hogy a pilot év a vártnál sokkal nagyobb meglepetést okozott számukra, nagyszerű ügyek támogatásához járulhattak hozzá, ami eddig sem csekély lelkesedésüket tovább fokozta, nagy izgalommal várják az újabb pályázatok beérkezését. Addig is hamarosan bemutatjuk a tavalyi év nyertes pályázatait!

"Hiszünk benne, hogy kezdeményezésünk jelentős mértékben és újszerű módon segíti az egészségügyben és az oktatásban tevékenykedők, és résztvevők munkáját a hétköznapokban."

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés!

A zsűri november 24-ig várja az innovatív terveket, melyek mindannyiunk mindennapi jóllétéhez járulnak hozzá, megalapozva egy egészséges, tudatos társadalom jövőjét. A Richter Anna Díj kreatív pályázat oktatáshoz és egészségügyhöz kapcsolódó programok számára, a legjobb öt projekttervet készítő csapat egyenként 4-4 millió forintból valósíthatja meg jobbító ötletét. Részletek a www.richterannadij.hu oldalon.

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!